Пронајди го градот каде што сакаш да патуваш и уживај!

Ваш избор на превоз по најефтини цени

Терминот на тргнување на возот е прерано или предоцна од тоа што планираше? Заборави во која Фејсбук група успеа да најдеш превоз минатиот пат?

Бидете безбедни и сигурни во секое време

Не можеш повеќе да патуваш по неколку часови со автобус? Возиме.мк има решение за сите ваши проблеми.

Пребарајте, закажете и готово!

Возиме.мк е страница за нудење и барање превоз. Побарај превоз дома или понуди му на некој што бара. Најди некој кој што планира да патува, стигни побрзо дома или пак заштеди пари за гориво.

Ако си возач, сподели ги твоите слободни места веднаш!

Ако чекаш некој да објави превоз до твојата дестинација, регистрирај се во полето патници и ќе бидеш известен!

Наши топ автобуски дестинации