ДАЛИ ИМАТЕ СЛОБОДНИ МЕСТА ВО ВАШИОТ АВТОМОБИЛ?

Кога возите по долги релации и имате слободни места во автомобилот, изнајмете ги истите на патници на кои може да им верувате! Ќе заштедите и ќе се забавувате!

Објави патување
преку ВозиМЕ

Зададете ја вашата почетна и крајна дестинација, изберете датум и време,колку ви чини едно празно седиште и изберете сопатник од заинтересираните кои ќе се пријават на Вашата понуда.

Патниците ќе ве контактираат
преку ВозиМЕ

Заинтересираните сопатници, ќе ве исконтактираат или преку веб-сервисот или на телефонскиот број кој ќе го наведете на вашиот профил

Патувајте
заедно

Стигнете до вашата дестинација на време. Во случај да доцните, можете лесно и брзо да им испратите порака на вашите сопатници.

Патниците ви плаќаат
директно на вас

Трошоците околу патувањето ќе ви бидат исплатени директно на вас, во зависност од вашиот договор со патникот.

ПАТУВАТЕ И ВИ ТРЕБА ПРЕВОЗ?

Пронајди превоз до твојата дестинација!

Изберете една од многуте понуди за превоз до сите градови низ Македонија - едноставно, сигурно и понекогаш за половина од цената на автобуска карта, дури и во последната минута!

Пронајди
превоз!

Со регистрација на платформата добивате детали околу идните патувања и контакт со возачите. Ваше е да го одберете она патување кое најмногу ви одговара.

Резервирај!

Резервирајте го вашето место со праќање на приватна порака на возачот или телефонски договорете ги деталите за вашето патување, заштедете и уживајте!

Патувајте
заедно!

Не доцнете на договореното место во договореното време!